Elme Metall Alihankintamessuilla Tampereella 24.-26.9.2013

Elme Metall Alihankintamessuilla Tampereella 24.-26.9.2013

Elme Metall oli hyvin edustettuna Alihankintamessuilla Tampereella 24-26.9.2013. Messuosasto E 710 herätti laajaa kiinnostusta hienolla muotoilullaan sekä Elme Metall uutena vaihtoehtona Suomen teräsmarkkinoilla.

Elme Metallin Suomen ja Viron myyntitiimi kiittää asiakkaitaan ja sidosryhmiään mielenkiintoisista keskusteluista ja ideoista kohdata tulevaisuuden haasteet. Nähdään taas ensi vuonna Tampereella!

Alihankinta-messujen suosio kasvoi entisestään

Alihankinta-messuihin tutustui kolmen päivän aikana 16 699 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa. Messuilla oli ennätykselliset 993 näytteilleasettajaa 20 maasta. Edellisvuoteen verrattuna kasvua tapahtui niin kävijöiden, näytteilleasettajien kuin edustettujen maiden määrässä.

Alihankintamessuhenki pääsi taas valloilleen

”Oli upeaa juhlia 25-vuotista Alihankintaa lähes tuhannen näytteilleasettajan kanssa uuden E-hallin myötä laajentuneissa tiloissa. Edellisvuodesta 957 messuvieraalla kasvanut kävijämäärä kertoo tämän tapahtuman tärkeydestä ja ainutlaatuisuudesta. Alihankinta on hieno menestystarina, johon uskolliset asiakkaamme kirjoittavat jatkoa joka vuosi. Talouden haastavasta tilanteesta huolimatta Alihankinta-messuilla oli jälleen uskomattoman positiivinen tunnelma ja jo käsitteeksi muodostunut ”Tampereen alihankintamessuhenki” pääsi taas valloilleen.”

Alihankinta-messujen projektipäällikkö Jani Maja, Tampereen Messut OyKilpailukykyiset tuotteet