Elme Metall kiinnosti alihankintamessuvieraita

Elme Metall kiinnosti alihankintamessuvieraita

Elme Metall kiittää messuvieraita suuresta kiinnostuksesta Alihankintamessuilla 2014.

Teräspalveluala on suuressa murroksessa ja se näkyi konkreettisesti messuilla käytävissä keskusteluissa samoin kuin tiukka kilpailutilanne valmistavalla terästeollisuudella ylipäätään. Uusia vaihtoehtoja ja lähestymistapoja tarvitaan pärjätäksemme yhdessä sekä lähimarkkinoilla, että globaalissa toimintaympäristössä. Harvoin pärjätään monistamalla ja käyttämällä vain yhtä konseptia vaan yhdistämällä niitä tapaus- ja markkinakohtaisesti. Monet kriittiset toiminnot ovat palanneet takaisin tehtäviksi Suomessa ja yhteinen tahtotila on pitää ne Suomessa myös tulevaisuudessa. Tämän on oltava yhteinen missiomme. Kiitos kaikille vieraillemme!”

Elme Metallin messuosasto erottui taas edukseen. Elme Metallin osastoon tutustui myös Salzgitter Mannesmann AB:n Suomen tuore maajohtaja Tom Lönnroth (toinen oikealta). Vanhoja ”Keskometallin-aikoja” muistelemassa ja uusista mahdollisuuksista keskustelemassa myös Elme Metall Finland Oy:n toimialajohtaja Markus Koski, pohjoisen alueen myyntipäällikkö Arto Kotala ja Elme Metall Finland Oy:n toimitusjohtaja Janne Miettinen.

Tampereella 16.–18.9.2014 järjestetyt kansainväliset Alihankinta-messut onnistuivat hienosti

Kolmipäiväiseen tapahtumaan tutustui yhteensä 16 893 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa. Kävijämäärä kasvoi edellisvuodesta parilla sadalla messuvieraalla. Messuilla oli noin tuhat näytteilleasettajaa 21 maasta. Uusia yrityksiä viime syksyyn verrattuna oli yli 200.

Seuraava Alihankinta pidetään 15.–17.9.2015. Ensi vuoden teemoiksi on valittu uudet materiaalit sekä myynti ja markkinointi.Kilpailukykyiset tuotteet