Elme Metall -tiimi edusti Alihankintamessuilla 2017

Elme Metall -tiimi edusti Alihankintamessuilla 2017

Tampereella 26.-28.9. järjestetyillä Alihankinta-messuilla vieraili 17 684 kävijää. Messuilla oli tuhat näytteilleasettajaa 20 maasta.

Elme Metall Finland Oy:n väki oli jälleen messuilla mukana täydennettynä Elme Metallin Baltiassa sijaitsevien teräspalvelukeskusten edustajilla. Asiakkaiden toiveita ja uusia yhteistyömahdollisuuksia olivat kuuntelemassa projektipäälliköt Egor Bolshakov (Maardun levyjen SSC), Aleksei Laryuskinja johtaja Andrei Podurec (Riikan pitkien terästen SSC).

”Messuilla oli mukavan positiivinen vire. Terästuotteita valmistavan teollisuuden lisääntynyt kapasiteetin tarve on avannut Elme Metallille väylän tarjota yhä enenevissä määrin myös tuotantopalveluja Baltian teräspalvelukeskuksista. Tämä yhdistettynä Parolan palvelukeskuksen ja varaston tarjontaan on mahdollistanut uudenlaisen toimituskonseptin lanseeramisen, jossa Elme Metall kokoaa asiakkaalle kulloiseenkin projektiin parhaan palvelupaketin, parhaaseen hintaan. Myös Suomen palvelukeskuksessa Parolassa investoidaan par’aikaa ja 2018 olemme entistäkin joustavampia ja palvelukykyisimpiä vastaamaan nykymarkkinoiden nopeisiin toimituksiin”, lupaa Elme Metall Oy:n toimitusjohtaja Janne Miettinen.Kilpailukykyiset tuotteet