Toimituksemme jatkuvat toistaiseksi normaalisti

Toimituksemme jatkuvat toistaiseksi normaalisti

Hyvä Yhteistyökumppanimme!

Toimituksemme jatkuvat toistaiseksi normaalisti – työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tartuntariskiä huomioiden

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme THL:n ohjeistusta. Olemme myös kartoittaneet toimitusketjumme tilanteen tällä hetkellä koronaviruksen suhteen.

Materiaalitoimitukset asiakkaillemme jatkuvat normaalisti. Toimittajamme ovat ilmoittaneet valmistuksen ja toimitusten jatkuvan epidemiasta huolimatta. Lisäksi varmistamme saatavuutta hankkimalla materiaaleja usealta valmistajalta.

Rajojen sulkeminen ei koske tavaraliikennettä. Laivaliikenne Keski-Euroopasta Suomeen toimii edelleen suunniteltujen vuorojen mukaisesti, samoin kuin rekkaliikenne maiden välillä. Käyttämämme kuljetusyhtiöt ovat myös ilmoittaneet kuljetusten jatkuvan normaaliin tapaan. Vallitsevassa tilanteessa on toki mahdollista, että sairastapausten ja karanteenien vuoksi yksittäiset toimitukset myöhästyvät. Pyydämme kärsivällisyyttä tässä yleisesti vaikeassa tilanteessa.

Parolan yksikkömme on auki ja toimii normaalilla kapasiteetilla. Mahdolliset vierailut siirrämme myöhäisempään ajankohtaan.

Tavoitatte meidät puhelimitse ja sähköpostitse. Tapaamiset yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa minimoidaan ja suosimme etäyhteyksiä.

Mikäli koronavirusepidemia vaikuttaa materiaalien saatavuuteen tai toimitusaikoihin, tiedotamme välittömästi asiakkaitamme muuttuneesta tilanteesta.

Kiitos yhteistyöstä!Kilpailukykyiset tuotteet